elliodeback.blogg.se

Resa är livet

4/1

Publicerad 2017-01-04 15:17:17 i Allmänt,

Äntligen kommer jag in på bloggen... dåligt nätverk...


Vi har det fantastiskt bra här! Vaknar varje morgon av Howler monkeys runt 06.00 men det gör inget för vi lägger oss runt 20 tiden! Aporna är mitt ibland oss hela tiden men högt uppe i träden! Idag kom en hel familj white faced monkeys, otroligt många som hoppade i träden! Igår var vi i Uvita och låg på stranden, barnen och vi badade i alldeles lagom stora vågor! God mat äter vi varje dag, mkt fisk, ris och kyckling! Jag äter ceviche nästan varje dag! 

I förrgår tog en man som arbetar i restaurangen som heter Edgar med oss ut i hans djungel! Han bor 5 min bort från hotellet. Vi gick i djungeln, verkligen i djungeln....... 🌴🌴🌴🐒 Vi såg white faced monkeys, vackra papegojor, otrolig natur...
Försökte komma över en flod men den var för bred, gick därför utmed till vi kom ner till havet! Vi kom ner till Tortuga beach och där blev vi visade  rescue för sköldpaddor! De höll på att gräva ner äggen på ett annat ställe för att hålla äggen varma! Vi var även inne i grottor som man vanligtvis inte kommer in i då vattnet brukar vara högre! Edgar som hade en stor machete med sig fixade en god kokosnöt till oss! Otroligt varmt i solen, säkert 45 grader. 
När vi kom tillbaka till Edgars hus fick vi iskalla kokosnötter, det BÄSTA jag någonsin smakat.......

Idag tar vi det lugnt vid poolen på fm o i em åker vi till Ventana beach som inte ligger så långt bort! Hej så länge! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela