elliodeback.blogg.se

Resa är livet

1/1 2017

Publicerad 2017-01-01 15:28:00 i Allmänt,

Hade en fantastik nyårsafton med sol och bad vid poolen hela dagen. Skålade in nyåret vid 16.00 då det var nytt år i Sverige. Vi insåg att vi inte skulle orkavara vakna till Costa Ricas nyår. Åt en god lunch och god middag! Till lunch åt Clara spagetti med smör... Oscar fisk nuggets med pommes, jag och Anders delade på ris med kyckling. Till efterrätt mixad vattenmelon och papayamilkshake!!! Vid middagen åt Clara och Oscar ris/kyckling, jag åt ceviche och Anders kycklingrätt. Vi gick och lade oss ca 20 tiden, ha ha som små bäbisar. Vi var så otroligt trötta. Vaknade vid tolvslaget av ett fruktansvärt väsen av fyrverkerier. Trodde inte de skulle ha det här med jag hade fel. Stackars aporna gormade i bakgrunden, måste varit jätterädda.

Idag vaknade vi runt 06.00. Jag tränade en stund sedan satt jag och Anders och njöt på vår underbara terass med utsikt över djungeln. Åt en god frukost bestående av ägg, omelett, ris med svarta bönor och salsa, juice samt kaffe! Alldeles lagom mkt.
Sedan kom en av höjdpunkterna av morgonen, en hel familj av apor hoppade i träden ovanför oss! Helt fantastisk upplevelse, vi bor i ett zoo. Idag ska vi ta oss ner till standen. Skriver mer senare!

Kommentarer

Postat av: Emelie

Publicerad 2017-01-02 13:27:34

Underbart att kunna följa er här! Låter fantastiskt, allt utom det där med aporna. Låter inte ett dugg fantastiskt haha. Jag kommer nog få många "ushupplevelser" här under er resa haha. Jag kommer definitivt fokusera på era strand och bad bilder haha.
Fattar du nu hur man lägger upp bilder? Bra!
Här är det också strålande sol och blå himmel och några minusgrader. Väldigt härligt det med som omväxling till allt grått väder.
Puss och kram darling!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela